Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг – София – изложители (част 2)

Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг – София – изложители (част 2)

Ела на Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг!

Професионалните възможности и стажантски позиции в трите сектора ще те очакват първо в София – 11 октомври 2022 г. в хотел Маринела!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието в хотел Маринела от 10:00 до 18:00ч. и се запознай на живо с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

DSK Bank

Защо да работиш в компанията?

Цифрите не са ни чужди. Но наредени в комбинация, която образува код, могат да бъдат разчетени само от едни определени хора – IT специалистите ни. Затова ценим високо уникалността им.

Какво можеш да очакваш:

  • Банка ДСК е мястото, на което ще имаш възможност да работиш с размах по проекти, които ще улеснят над 2,5 милиона клиенти и ще допринесат развитието на бизнеса и икономиката на страната.
  • При нас ще създаваш неща от нулата, ще учиш и използваш най-новите иновативни технологии и гъвкави методи на работа.
  • Ще черпиш знания от висококвалифицирани специалисти по време на нашата вътрешна IT академия и ще си партнираш с най-добрите регионални и световни вендори в сферата.
  • За нас е важно да се чувстваш уникален и значим, да бъдеш себе си и да определиш сам/а кариерния си път и развитие. Ние ще те подкрепяме!
  • Очакват те сплотен екип и приятелска работна атмосфера. Ще намериш „твоите хора“, с които ще си паснеш най-добре и работиш като по вода. Работим яко, но и обичаме да се забавляваме. Бързо ще станеш част от общността ни!

Визитна картичка

Банка ДСК е банка със 70-годишна история и най-голям брой клиенти, лидер по доверие сред потребителите на финансови услуги и един от най-разпознаваемите брандове в България. Съчетаваме дългогодишната ни история с непрекъсната модернизация, като инвестираме в развитието на дигитални услуги, иновативни продукти и персонализирани решения.

Но по-важното е, че за нас Банка ДСК е голямото семейство от над 5 000 колеги,  част от успешната и разрастваща се банкова група ОТП.

Място, на което се чувстваме полезни, научаваме нови неща всеки ден и създаваме дигитална банка №1 в България – удобна, свръхскоростна и харесвана от потребителите.

Зад развитието ни стои екипът ни и защото сме „Банка като хората“, ти гарантираме, че най-важни за нас са именно хората.

http://www.dskbank.bg/

ЦЕТИН България

Като един от най-големите доставчици на телекомуникационна инфраструктура и технологични решения в региона, CETIN Group е водещ в дигиталната трансформация на услугите за своите клиенти. 

CETIN означава четири инфраструктурни оператора – CETIN България, CETIN Унгария, CETIN Сърбия и CETIN Република Чехия с приблизително 3000 служители. CETIN България е доставчик на телекомуникационни услуги на едро и е основана през 2020 г. след юридическо разделяне от Telenor България и придобиване на локалния клон на Telenor Common Operation. 

Компанията притежава и управлява една от най-големите телекомуникационни мрежи в България и е ексклузивен технологичен доставчик за услугите на Теленор през своята телекомуникационна мрежа.

Работим с висококвалифицирани, силно мотивирани експерти от световна класа. 

Присъединете се към CETIN и станете част от този екип!

http://www.cetinbg.bg/

Tek Experts

Tek Experts предлага бизнес решения и ИТ поддръжка за международни технологични гиганти и предоставя висококачествени услуги от професионално подготвени и мотивирани експерти.

Tek Experts оперира на четири континента и не спира да расте.

Компанията обръща особено внимание на професионалния и личностен на своите кадри като предоставя множество възможности за обучение и развитие.

http://tek-experts.com/

Telus International Europe

TELUS International е иноватор, който създава, изгражда и предоставя следващо поколение дигитални решения на редица световни брандове в областта на обслужването на клиенти. С екип от над 4200 души в София и Пловдив, TELUS International Bulgaria е най-големият работодател в CX (Customer Experience) сектора в България.
Общо служителите на глобално ниво наброяват близо 70,000. Компанията предлага възможност за дистанционна работа, гъвкаво работно време и проекти в сферата на бързо развиващите се технологии, видео игри, социални мрежи, финансови услуги и финтех, туризъм и много други. Компанията предлага на служителите си, разположени в три офиса в София и Пловдив, едни от най-модерните и комфортни работни пространства у нас, както и над 40 допълнителни социални придобивки като допълнително здравно осигуряване, безплатна карта за градски транспорт, собствен фитнес, йога, групови тренировки, психолог, масажи, Multisport карти и други. Това са само част от нещата, които ни правят „компанията на щастливите хора“.

Може да видите актуалните ни отворени позиции на www.telusbg.com 

Accenture

Combining unmatched experience and specialized skills across more than 40 industries, we offer Strategy and Consulting, Technology and Operations services and Accenture Song—all powered by the world’s largest network of Advanced Technology and Intelligent Operations centers.

Our 710,000 people deliver on the promise of technology and human ingenuity every day, serving clients in more than 120 countries. We embrace the power of change to create value and shared success for our clients, people, shareholders, partners and communities.

http://www.accenture.com/bg-en

Imperial Brands

We’re a global consumer goods company, but as the fourth largest in our industry we’re a challenger – acting with agility to adapt, innovate and respond to consumer needs. We welcome everyone: all backgrounds, experiences and cultures. After all, it’s our differences that make us stronger.

Wherever you join us, be part of a global team working together to drive our business forward. However you want to challenge yourself, develop and make your mark, here you can.

https://www.imperialbrandsplc.com

Свързани публикации