„Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти“ – само ОНЛАЙН на 1-и декември 2020

„Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти“ – само ОНЛАЙН на 1-и декември 2020

Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка в страната, събитието „Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти“, предвидено да се проведе на живо на 26 ноември в УНСС, се измества изцяло ОНЛАЙН на 1ви декември 2020 от 11:00-17:00 часа на платформата на Brazen Technologies (онлайн платформа №1 за кариерни форуми в света).

Екипът на JobTiger поставя на първо място безопасността на своите клиенти и посетители. Следвайки заповед № РД-01-651/11.11.2020 г. на Министерство на здравеопазването в частта ѝ за преустановяване на присъствения учебен процес във висшите училища до края на месец ноември екипът на JobTiger взе решение да слее присъственото и виртуално събитие.

Можете да направите вашата регистрация за участие във виртуалното събитие като посетител или работодател – още днес на този линк.

Уверени сме, че въпреки обстоятелствата, ще организираме поредното успешно издание на форума, последен за кариерния ни календар за годината.

Публикации от серията