HR Industry 2024 – изложители (част 1)

HR Industry 2024 – изложители (част 1)

HR Industry 2024 – звездният четвъртък на HR бранша, тази година е на 8 февруари в Интерпред-СТЦ София.

Най-интересното от HR тенденциите, добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на таланти, които ще определят работата в бранша през цялата година. Презентации и уъркшопи на разнообразни теми ще се проведат в четири зали. А в рамките на изложбеното пространство ще можете да срещнете лично с представители на компании с продукти и услуги в сферата на човешките ресурси и да видите най-новото!

Включете се и вие в събитието, което никой HR не пропуска! Регистрирайте се тук!

Представяме ви част от компаниите изложители!

Career Show

Career Show организира кариерни събития за подбор на квалифицирани кадри. Събитията на живо в 5 града, както и специализираните онлайн издания на Career Show, дават възможност на работодателите да се срещнат лично с хиляди кандидати от всяка точка на страната.
Екипът стои и зад наградите за най-добър работодател в България Career Show Awards, отличаващи най-забележителните постижения в сферата на човешките ресурси. Двата най-нови проекта в портфолиото на компанията са The Career Show Podcast с водещ Александър Кадиев и платформата за обяви Career Show Jobs.

Kaderabotim.bg

Целта на платформата Kaderabotim.bg за служители и работодатели е да координира нуждите на участниците на пазара на труда, правейки го по-прозрачен и ефективен. Сайтът предоставя на търсещите работа информация за работодатели, на работодателите възможност за развиване на работодателска марка и целево набиране на персонал, а също така осигурява на потребителите допълнително персонализирано съдържание и инструменти, използващи изкуствен интелект. Освен в България, платформата присъства в Румъния, Полша, Чехия, Унгария, Гърция, Украйна и Молдова, Алжир, Египет, Мароко, Тунис, Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства. Компанията е една от най-големите платформи за служители и работодатели в регионите на Централна и Източна Европа (ЦИЕ) и Близкия изток и Северна Африка (MENA) с 1 милион потребители.

Нашата мисия:
Да подобрим прозрачността на пазара на труда в България, да улесним процеса и осъзнатото кандидатстване за нова работна позиции, както и да увеличим процента на дългосрочно наети таланти в компаниите.

IBS Bulgaria

IBS Bulgaria ще представи TIMEOFF.GURU – най-разпространеното решение за управление на отсъствия в България.

От 8 години насам платформата оперира на пазара,а стотиците наши партньори откриха в нея:

  • Възможност за цялостно изкореняване на хартията;
  • Инструмент за генериране на бързи и детайлни справки;
  • Гъвкав процес по одобрение на отпуск;
  • Автоматизация по подписването на заповедите за отпуск;
  • Заявка на отсъствие с 3 клика.

TIMEOFF.GURU е само първата стъпка към цялостна дигитализация и преминаване към електронно трудово досие. Съвместно с PROFILE.GURU и DigiSign можете да кажете сбогом на хартията и здравей на бъдещето! „
Свързани публикации