HR Industry 2024 – изложители (част 3)

HR Industry 2024 – изложители (част 3)

HR Industry 2024 – звездният четвъртък на HR бранша, тази година е на 8 февруари в Интерпред-СТЦ София.

Най-интересното от HR тенденциите, добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на таланти, които ще определят работата в бранша през цялата година. Презентации и уъркшопи на разнообразни теми ще се проведат в четири зали. А в рамките на изложбеното пространство ще можете да срещнете лично с представители на компании с продукти и услуги в сферата на човешките ресурси и да видите най-новото!

Включете се и вие в събитието, което никой HR не пропуска! Регистрирайте се тук!

Представяме ви част от компаниите изложители!

Sb Accounting & Consulting

Sb Accounting & Consulting е водещ аутсорсинг доставчик на Пейрол, HR услуги, Електронно трудово досие и Счетоводство, за компании от 1 до 1000+ човека, опериращи в България. Повече от 30 години нашата бизнес философия се базира на симбиозата от личен подход, модерни технологии и експертиза на световно ниво.

Изчисляваме възнагражденията на над 27 000 човека месечно, системата ни за Електронни трудови досиета се използва от над 90 фирми и 9000 човека. Счетоводната ни експертиза позволява да работим в глобалните системи на клиентите.

SB e единствен партньор за България на световния лидер за пейрол ADP и сме носител на 6 поредни награди за качество на услугата.

Website: https://sb-bg.com/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/sb-accounting-&-consulting/

Takeaway.com For Business 

Takeaway.com, част от Just Eat Takeaway.com, е водещо приложение за онлайн поръчки на вкусно приготвена храна и бързооборотни стоки в България и по света.

Takeaway.com for business представлява бизнес-за-бизнес (B2B) решение на Takeaway.com, което работи директно с компаниите, помагайки им да интегрират храната като част от техните социални придобивки. Идеално e също за отделни събития, извънреден труд, стимулиране на идването в офиса или подарък за специален повод, нашето решение е съвместимо с всякакви хранителни изисквания, хибридни работни екипи и компании от всякакъв мащаб.
В допълнение към онлайн поръчките, Takeaway.com for business предлага и опция за хапване на място в ресторантите, благодарение на Takeaway Pay Card, издадена в партньорство с Adyen. Картата работи в ресторанти, кафенета, пекарни и други заведения, предлагащи храна.
От октомври 2021 г. услугата се предлага и в България. За кратко време успяхме да утвърдим нови традиции във вътрешните структури на компаниите, предоставяйки гъвкави и иновативни решения за хранене за нашите клиенти.

MoitePari Consult

MoitePari Consult e консултантска услуга за лични финанси към финансовия портал Moitepari.bg. Вече над 6 години работим групово и индивидуално с клиенти, за да изградим солидна основа в управлението на техните лични финанси. Основна част от портфолиото ни от услуги са семинарите за финансов уелнес за служители, като през годините сме работили с над 30 компании. Нашите консултанти и лектори са високо квалифицирани професионалисти, които са преминали през обученията на Института на дипломираните финансови консултанти и имат сертификати за инвестиционен консултант от КФН. Повече за услугите може да научите на нашия сайт: https://consult.moitepari.bg/.

Свързани публикации