HR Industry 2024 – изложители (част 6)

HR Industry 2024 – изложители (част 6)

HR Industry 2024 – звездният четвъртък на HR бранша, тази година е на 8 февруари в Интерпред-СТЦ София.

Най-интересното от HR тенденциите, добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на таланти, които ще определят работата в бранша през цялата година. Презентации и уъркшопи на разнообразни теми ще се проведат в четири зали. А в рамките на изложбеното пространство ще можете да срещнете лично с представители на компании с продукти и услуги в сферата на човешките ресурси и да видите най-новото!

Включете се и вие в събитието, което никой HR не пропуска! Регистрирайте се тук!

Представяме ви част от компаниите изложители!

Коника Минолта България

Коника Минолта България е дружество със собствена търговска, маркетингова и техническа структура, част от глобалния бранд за иновативни бизнес решения с близо 22 000 патента за технологични иновации Konica Minolta. С представителства в над 150 държави и с над 2 млн. клиенти, брандът Konica Minolta се свързва с надеждност и високо качество на предоставяните решения и услуги. Компанията е безспорен лидер в осигуряването на цялостни решения за управление на корпоративни документни и печатни работни процеси, както и на иновативни технологии за полиграфическия бранш. В последните години Konica Minolta бързо успя да спечели позицията на надежден партньор за платформи за дигитално работно място и смарт видеонаблюдение, свързвайки хора, технологии и информация. 

Мама има работа

Мама Има Работа е създадена от майки за майки, за да помогне за изграждане на здравословен баланс между личния и служебения живот на жените. 

Създаваме пространство, в което жените се подкрепят и споделят своите знания и умения. В нашето пространство вярваме, че спокойствието е постижимо, а балансът между работа и личен живот – възможен. 

НЛП България

НЛП България е първата НЛП тренинг организация в България и единствената сертифицирана НЛП Коучинг компания на Балканския полуостров. От петнадесет години специализираме в програми по стратегическо управление на промените, фирмени реорганизации и анализ на екипи, чрез най-съвременни инструменти и методология в редица индустрии и бизнес направления. НЛП България е член на Обществото по Невро-лингвистично програмиране, САЩ, за сертификационни програми за бизнес и индивидуални клиенти.

Всяка година в цифри:

3000+ участвали във вътрешнофирмени обучения и коучинг програми

2000+ посетили Търговска, Мениджърска и Лидерска Академия или отворено обучение

140+ сертифицирали НЛП Практик и НЛП Мастър Практик

40+ успешно завършили пълната програма Сертифициран НЛП Бизнес Коуч и/или Личен Коуч 

500+ индивидуални и бизнес коучинг сесии

300+ участника във фестивала „Общувай“

Свързани публикации