HR Industry 2024 – партньори

HR Industry 2024 – партньори

Представяме ви нашите партньори!

Българска асоциация за управление на хора

Българска асоциация за управление на хора е професионална неправителствена организация с идеална цел, чиято главна функция е да бъде платформа за споделяне на опит и знания между нейните членове с оглед повишаване на общото ниво на експертиза в общността, съобразено с динамиката на бизнес средата в България.

Асоциацията е създадена през 2000 г., за да развива най-добрите професионални практики в управлението и развитието на човешкия капитал и  работи в посока подпомагане и развитие на професионалистите в областта на управлението на човешките ресурси, издигане статута на професията и установяване на високи стандарти в работата, съизмерими със световните практики и тенденции в професията.

Мисията на БАУХ е да развива, да верифицира и награждава знанията, уменията и добрите практики на HR професионалистите в България и техните организации.

Ние сме организация, която насърчава споделянето и си взаимодейства и партнира с други професионални неправителствени организации, както и с държавни институции.

Понастоящем в БАУХ членуват над 850 индивидуални и корпоративни членове, работещи в сферата на управлението и развитието на човешкия капитал – те са от различни компании, от разнообразни отрасли и индустрии.

Наши членове са ръководители на дирекции и отдели по човешки ресурси в български и мултинационални компании, мениджъри по обучение и развитие, експерти в подбора и селекцията на персонал, управлението на възнагражденията и придобивките. Сред членовете ни са и мениджъри и специалисти от консултантски компании, академични преподаватели, ескперти в областта на комуникациите.

Българска асоциация за управление на хора е член на Европейската Асоциация за управление на хората (EAPM) и на Световната федерация на асоциациите за управление на човешки ресурси (WFPMA).

Legion Run

Legion Run is far more than a run, it’s an experience of a lifetime. We promise a thrilling, dirty, fun adventure that will give you and your friends an adrenaline buzz for days, weeks, even years. Each part of the course will challenge your body and mind and will require some teamwork.

You will run, jump, crawl, sprint and swing and help others do so. You will play in the mud like a kid and cross the finish along with thousands of others! You will get scrapes, you will get bruises, but you will be smiling. And you will finish changed.

Eventiplier

Eventiplier – smart event promotions е иновативна платформа, създадена да представя Вашите събития в широка мрежа от интернет страници и разнообразни канали за реклама. В същото време платформата Ви спестява време , оптимизира услията Ви и поставя фокус върху възвръщаемостта на инвестицията в реклама!

Всичко, което трябва да направите е да въведете информация за вашето събитие само веднъж в няколко лесни стъпки.

Ние ще се погрижим то да добие популярност във възможно най-много съответстващи му уебсайтове и рекламни канали. Изберете мястото, датата, изпълнителите, категорията и жанра, както и колко обширна искате да бъде промотиращата кампания, а ние ще Ви предоставим подробна информация и статистика за нейния успех с Eventiplier.

Това не е всичко – админ панелът на Eventiplier ви предоставя достъп до възможностите на системата за разпространение на билети Билет БГ за да стартирате своята кампания по разпространени от същото място – а нашите инстурмени ще се оптимизират автоматично за да представят събитието Ви в каналите, които Ви носят продажби.

Baristo

Ако отговаряте с въодушевено „Да“ на всяка покана за перфектно кафе, то се радваме да ви посрещнем тук – мястото, където се отнасяме към всяко зрънце с експертна прецизност, споделяме автентичен еспресо вкус и черпим вдъхновение от вида и аромата му.

Блендовете на Baristo са изпечени и опаковани близо до красивия италиански град Генуа.

Пристанището на Генуа от столетия е стратегическо място за търговия с най-добрите сортове кафе. Именно там се зараждат и една от най-утвърдените школи за кафе пекари в света. Водени от хъс, амбиция и любов към кафето, те основават множество фабрики, в които и до ден-днешен кипи усилен труд в името на създаването на автентичното италианско еспресо.

Фабриката до Генуа, където се произвежда Baristo, води началото си от 1903 г. И до днес тя е собственост на италианската фамилия Боази, а главният специалист в изпичането на Baristo – Карло Гарбарино, е второ поколение пекар, израснал в семейство, закърмено с любовта към кафето.

Специалното внимание и грижа към тези и други малко известни детайли по пътя на кафето от зърното до опаковката е това, което придава онзи автентичен вкус и аромат на добре приготвеното еспресо. Без да забравяме, разбира се, и най-важната съставка, подсеща ни с усмивка Карло, типично по италиански – щипка любов и много, много отдаденост.

SoFoods

SOFoods е вашата дестинация за хранителна наслада в офиса. Ние сме специализирани в доставката на разнообразни храни и напитки, обогатяващи вашите работни дни и събития. Вече не е нужно да излизате от офиса ви, за да се насладите на вкусни и здравословни изкушения.

Culligan

Culligan е утвърдено име в пречистването на водата от 1936 г. насам. Нашите опитни професионалисти са посветени на това да Ви предоставят най-добрите решения за вода, подкрепени от най-съвременни технологии.

DeliFideli

Ние правим неприлично вкусни шоколадови чудеса!

Милена Дреновска е създател и главен шоколатиер в Delifideli. Името на бранда идва от Delicious (вкусен) и fidelity (верен, прецизен), защото бонбоните които предлагаме са авторски, изключително внимателно разработени и балансирани като вкусове и с максимално качество.

Ние от Delifideli сме единствените, които работим само с кокосова сметана, и повечето от вкусовете ни са подходящи за хора с непоносимост към млечни продукти. 

Винарска изба “Едоардо Миролио“

Винарска изба “Едоардо Миролиосе намира в регион Тракийска низина, в село Еленово – на 22 км от Нова Загора. Създадена е през 2002 г., а първата продукция е през 2005 г. Избата е в централната част на масива от приблизително 140 хектара лозя. Цикълът на производство обхваща всички технологични операции – от началната преработка на гроздето до бутилирането на виното.

През 2023 г. Global Wine Medal Rating Report (GWMR), доклад на Gustos.Life , обяви ВИ „Едоардо Миролио“ за N1 в България по спечелени медали. Избата е носител на 121 медала, с 52 представени вина на 29 международни конкурса. Като забележителни през последните година са: Sakura Japan Women`s Wine Awards – Еленово Мавруд Резерва 2018 с Diamond Trophy и Grand Prix, Decanter World Wine Awards 2021 – 95 точки и златен медал за Брут Розе 2016, Mundus Vini 2021-  Best of show и златен медал за Мавруд Резерва Еленово 2017.

Избата е любимата марка на българските потребители през 2022 г. в категорията „Вино и винарски изби“ на единственaтa класация, основана на потребителските предпочитания My Love Marks.

Заобиколено от лозя по меките хълмисти склонове, от езеро и зелени ливади, имението е превъзходно място за винен туризъм. Над избата се издига бутиковият хотел Soli Invicto (от лат. – Непобедимото слънце), който разполага с 10 елегантни и просторни стаи, зала за дегустации, изискан ресторант с градина, открит infinity басейн и SPA зона за релакс.

Днес, с 20 годишна история, винарска изба „Едоардо Миролио“ с гордост се нарежда между най-добрите български винарни по отношение на качество и световно признание. Произвежда широка гама от тихи и пенливи вина с качества и характеристики, подходящи за всеки случай, за вашата ежедневна чаша любимо вино. Вина със стил, елегантност и характер, които вярваме, че ще ви доставят наслада.

Агенция по заетостта

Агенцията по заетостта – изпълнителна агенция към министъра на труда и социалната политика за реализиране на държавната политика по насърчаване на заетостта.

Основни функции на Агенцията по заетостта:

  1. Регистриране на свободните работни места и на лицата, активно търсещи работа
  2. Посреднически услуги за осигуряване на заетост
  3. Съвместно участие с общините и работодателите в разработването на общополезни за общината и държавата дейности
  4. Участие в разработването и реализацията на програми и мерки за заетост и обучение, насочени към точно определени групи от безработни лица, които по различни причини са по-трудно приспособими на пазара на труда
  5. Изпълнение, самостоятелно или съвместно с други органи или организации, на проекти и програми в областта на заетостта, професионалното обучение и квалификация, социалната интеграция, финансирани от предприсъединителните фондове на Европейския съюз или от други международни организации (в т.ч. и такива с участие на български ресурси)
  6. Защита и запазване на заетостта
  7. Организиране на квалификационно и мотивационно обучение за безработни и заети лица
  8. Посредническа дейност за заетост на български граждани в чужбина и на чужденци в България
  9. Анализиране на търсенето и предлагането на пазара на труда и прогнозиране на евентуалните промени в него.

Свързани публикации