KBC Shared Service Center Varna на Национални дни на кариерата 2021

KBC_Jobtiger PR material

1. С какво се гордее Вашата компания? 
В KBC Shared Service Center Varna се гордеем с хората си, с корпоративната ни култура и ценностите ни, които са единствени по рода си, и намират отражение във всичко, което правим.  В KBC има атмосфера на откритост, в която свободно споделяме нови идеи и се възползваме от всеки шанс да работим заедно, да обменяме опит, да развиваме талантите и уменията си.

Влагаме много усилия в развитие и обучение на нашия екип – затова често организираме различни обучения и лекции с външни и вътрешни лектори, уъркшопи и вдъхновяващи събития, посветени на иновациите. Непрекъснатият стремеж към по-нататъшно усъвършенстване и развитие е заложен в нашата стратегия за растеж и за безупречно изпълнение на всеки проект.

2. Кое е основното качество на Вашите служители? 

Трудно е да посочим само едно основно качество – при нас работят наистина мотивирани, талантливи хора, които имат непрекъснатия стремеж да се развиват, да бъдат иновативни, да работят в екип, по този начин създавайки предпоставки за успеха на компанията.

3. Каква е любимата ви office / home office традиция?

Макар към момента да работим дистанционно, се стараем непрекъснато да представяме нови и интересни онлайн занимания и инициативи, като някои от тях наистина се превърнаха в традиции за нас. Три дни в седмицата даваме старт на работния ден с онлайн тренировки, които колегите водят, за да ни поддържат в добро здраве и отлична физическа форма. Допълнително, 2 пъти в месеца организираме виртуални пътешествия до различни точки на света. Всеки колега може да включи с интересна история за пътуване, което е предприел, и да ни отведе на вълнуващо място.

4. Какви нови хора за екипа ще търсите на Национални дни на кариерата 2021?

Търсим хора за позиции като C#, RPA, МS 365 програмисти, QA специалисти, HR експерти, Тим лидери и AML и Mortgage специалисти за новосформиращите се екипи. По време на събитието ще представим и интересни позиции като Technical Designer и Functional Analyst.

5. Кои са трите най-важни въпроса, които задавате по време на интервю с кандидат?

Каква е вашата мечтана кариера?

Какви са мотивите зад това да търсите нови кариерни възможности?

Как си представяте работата на тази позиция, как бихте допринесли към нея?

6. Как хората, които ще дойдат на виртуалния Ви щанд, да се подготвят за чат-интервюто?

Интервюто е всъщност една приятна дискусия, по време на която ще се радваме да разберем повече за кандидатите, техния опит, интересите и мотивацията им. Разбира се, би било добре, ако те също имат подготвени въпроси към нас.

Срещни се с KBC Shared Service Center Varna на 8-и април във виртуалния ден. Регистрирай се и участвай тук

KBC

Свързани публикации