Насрочване на интервюта. Нова възможност на виртуалното издание на Национални дни на кариерата 2021.

111-01

В предпролетно настроение и вече зажаднял за събития, екипът на Национални дни на кариерата анонсира нова функционалност за изложителите и посетителите на виртуалното издание на 8-и април на платформата на Brazen Technologies.

За още по-лесна работа с платформата и пълноценно възползване от времето за събитие представителите на фирмите-изложители ще могат да разгледат предварително базата данни и да поканят подходящи кандидати с час за кратки интервюта. Платформата подрежда удобен график за предстоящите срещи и спомага лесното свързване с кандидатите.

Възможността вече е активна за първото виртуално изложение от Календар 2021 на JobTiger. Така освен стандартните до този момент срещи на виртуалните щандове, вече има и опция за по-целенасочено търсене на кандидати сред регистриралите се.

За търсещите работа или стаж е мотивиращо да се регистрират предварително, да се представят, отличавайки се от другите, и да бъдат поканени на среща в определен час в рамките на събитието.

Поканете най-добрите кандидати на насрочени срещи въз основа на търсене по зададени критерии. Новата функционалност е инструмент за управление, който гарантира, че всеки разговор е съдържателен и персонализиран.

SC_rep_pre-event_registrant

Ползи от използването на функционалността:

  • Проактивен контакт с кандидати и срещи по зададени критерии;
  • По-ефективно използване на времето на всеки по време на събитието – определяне на график за срещи;
  • Можете да избирате – да имате представители на щанда, отворени за комуникация с всички заинтересовани от компанията кандидати и такива с график за насрочени интервюта;
  • Опция за чат или видео интервю;
  • Повишена мотивация на кандидатите за участие и срещи с активно търсещи работодатели;
  • Използването на функцията работи за имиджа на активния и отговорен работодател.

Какво казват организациите, които първи използваха функционалността:

„Полезна функция е да откриете регистрирани кандидати и да планирате интервюта с тези, които потенциално са подходящи за позиция, която е отворена в компанията.“

SC_StartChat_Attendee

Регистрация за работодатели тук.

Регистрация за търсещи работа тук.

Свързани публикации