Национални дни на кариерата 2024 – гр. Пловдив – изложители (част 1)

Национални дни на кариерата 2024 – гр. Пловдив – изложители (част 1)

Прекият път към мечтаната кариера минава през Национални дни на кариерата!

Професионалните възможности и стажантски позиции ще те очакват на живо в Международен панаир Пловдив, на 13 април 2024 г. от 10:00 до 16:00ч.!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието и се запознай с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

JobTiger

JobTiger предлага на своите клиенти комплексни услуги в областта на човешките ресурси. Стремежът на компанията винаги е бил към интегрирани и ценово – ефективни решения, чрез които да подпомага усъвършенстването на пазара на работна сила в България, за да се подобрява и икономическата среда в страната. JobTiger предлага следните услуги:

• Обяви за работа и работодателите, които се отличават – първият професионален сайт за търсене и предлагане на работа в България www.jobtiger.bg.

• Подбор на персонал – пълен набор от услуги по подбор на персонал, чрез които екипът на JobTiger Recruitment намира мечтаната работа за своите клиенти – www.jobtiger.agency.

• Кариерни събития – екипът ни е най-големият организатор на кариерни събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата” – www.careerdays.bg.

• Zaplatomer.bg – инструментът Zaplatomer.bg позволява сравнение на заплатата с други хора на същата позиция, улеснява подготовката за интервю за работа или оценка на представянето и дава съвети как да се въоръжите с аргументи в преговорите за заплата.

• Кариерно консултиране – за да улесни избора, планирането и постигането на мечтаната кариера на хората в България, JobTiger предлага индивидуални консултации по кариерно планиране и развитие. Услугата е подходяща за работещи, безработни, млади специалисти, студенти и ученици.

• Медии – медийните канали на JobTiger (www.jobtiger.tv, www.hrindustry.bg, Facebook и LinkedIn страниците ни и др.), систематично и последователно отразяват новини и събития от HR бранша, пазара на труда и социалната политика, както и свързаната с тях проблематика.

• Employer Branding – чрез услугите за подобряване на работодателското представяне JobTiger се стреми да подпомогне клиентите си, които се стремят да се отличат като разпознаваемо и желано място за работа, в комуникацията с техните бъдещи служители.

• HR одит и консултиране – задълбочен анализ на функцията за управление на човешките ресурси (HRM) в компаниите – www.hrauditadvice.com.

• Персонал под наем – Tiger OnSite е компания, която се специализира в предоставянето и управлението на служители по временна заетост, outsourcing, out-staffing.

UNIQA Software-Service Bulgaria

UNIQA Software-Service Bulgaria е част от UNIQA Insurance Group, която е водещата застрахователна група на своите основни пазари в Австрия и Централна и Източна Европа с приблизително 40 компании в 18 държави, 20 000 служители и повече от десет милиона клиенти.

UNIQA Software-Service Bulgaria предоставя широка гама от разработка на софтуер и ИТ консултантски услуги за UNIQA Insurance Group. Ние работим по nearshoring модел заедно с нашия основен партньор UNIQA IT Services. Нашата вътрешна организация и процеси са интегрирани с тези на UNIQA IT Services за рационализирано и ефективно сътрудничество.

С над 700 служители в различни европейски локации, UNIQA IT Services предоставя модерни ИТ системи за служители и клиенти на UNIQA. Международен мениджърски екип ръководи нашата компания в стремежа й да постигне ИТ съвършенство и успява да я запази конкурентна компания и чудесно място за работа.

Със солиден опит в голям набор от технологии, използвани във фирмената финансова среда, ние разработваме цялостни ИТ решения. Подкрепени от екип от бизнес анализатори и инженери за осигуряване на качеството, нашите експертни разработчици внедряват софтуер, персонализиран за нуждите на бизнес отделите.

Участието ни в жизнения цикъл на софтуерните решения, които създаваме, продължава и след като доставим завършените продукти. Ние внедряваме и поддържаме нашите решения в продукционна среда. Нашата визия е да предоставяме високофункционални и стабилни ИТ решения и софтуерни End2End услуги за UNIQA.

В UNIQA Software-Service Bulgaria разполагаме с опит както във финансови, така и в приложения за управление на бизнеса в застрахователната индустрия. Бизнес know how, което сме придобили в успешни, реални корпоративни проекти, е едно от нашите предимства като надежден технологичен партньор при проектирането на цялостни решения, адаптирани към нуждите на всеки отделен клиент.

Kaufland

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 600 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Тук всеки ден работим над това как да ставаме все по-добри. Признание за това е сертифицирането ни като Top Employer за четири поредни години, от независимата международна организация Top Employers Institute. Той ни нарежда сред водещите компании в Европа, които прилагат високи стандарти в управлението на човешките ресурси, условията на труд и развитието на служителите си.

При нас можеш да откриеш нови предизвикателства и реализация в разнообразни професионални области – финанси и администрация, търговия и маркетинг, строителство и недвижимости, продажби, PR и човешки ресурси.

PENTAX Medical Bulgaria 

Our mission is to improve the standard of patient care and quality of healthcare delivery by providing the best endoscopic products and services with a focus on QUALITY, CLINICALLY RELEVANT INNOVATION, and SIMPLICITY. Through leading edge R&D and manufacturing, PENTAX Medical provides endoscopic imaging devices and solutions to the global medical community.
Headquartered in Japan, PENTAX Medical has a worldwide focus and presence with R&D, regional sales, service, and in-country facilities around the globe. PENTAX Medical employees represent the diverse countries where we do business, allowing us to provide innovative solutions tailored to meet local needs.

Lidl Bulgaria

С над 110 магазина в 51 града и повече от 4000 служители Лидл България заема своето място сред водещите търговски вериги в страната. В Lidl следваме принципи, които са гаранция за успех всеки ден и навсякъде – практичност, гъвкавост и приветливост. Ние залагаме на опростените структури и се концентрираме върху важните неща.

За дванадесет години присъствие на българския пазар, освен като водеща търговска верига, Lidl се наложи и като желан партньор, социално-отговорна компания и предпочитан работодател.

За това говорят редицата награди, проведените през годините социално-отговорни кампании и най-вече положителното отношение, силната мотивация и ангажираност на нашите служители. Именно те помагат за утвърждаването на позицията ни като предпочитано място за пазаруване.

С развитието на компанията в България се откриват нови работни места в централата на фирмата, нейните регионални офиси, логистични центрове и филиалите в страната.

Вижте обявите

TELUS International Bulgaria

С екип от над 3500 души в София и Пловдив, TELUS International Europe е най-големият работодател в Business Process Outsourcing (BPO) сектора в България.  

Компанията предлага на служителите си, разположени в три офиса в София и Пловдив, едни от най-модерните и комфортни работни пространства у нас, както и над 40 допълнителни социални придобивки като фитнес, йога, психолог, масажи в офисите и други. Това са само част от нещата, които ни правят „компанията на щастливите хора“.

Може да видите актуалните ни отворени позиции на www.telusbg.com 

GHR German Human Resources GmbH

EVN

Ние от EVN България сме част от голямото семейство на австрийския концерн EVN. Отличаваме се с постоянния си стремеж към качество, модернизация и достигане на световно утвърдени стандарти както в енергетиката, така и в сферата на устойчивото развитие. Присъстваме на българския пазар от началото на 2005 г. На територията на България развиваме дейност в областите разпре¬деление и продажба на електрическа енергия, топлоснабдяване за град Пло-вдив, търговия с енергия и въглеродни емисии в страната и Югоизточна Европа, както и развитие на проекти в сферата на възобновяемите енергийни източници.

Гордеем се с:

  • 2 300 ангажирани и мотивирани сътрудници
  • 2 млрд. лева инвестиции в енергийната инфраструктура на България
  • 1,5 млн. клиенти на електроенергия
  • 60 000 km електропреносна мрежа
  • 1 000 GWh спестена електроенергия от намален технологичен разход до 7%
  • 31 000 клиенти на топлоенергия
  • 180 km топлопреносна мрежа

През 2022 г. бяхме отличени с трето място за HR Strategy of the Year на годишните награди Employer Branding Awards за проекта ни за корпоративна култура „EVN Презареждане“ и златно отличие за стратегия за привличане на таланти за програмата ни по дуално обучение в професионални училища в Югоизточна България на конкурса Career show Awards.

Убедени сме, че нашето бъдеще е в нашите собствени ръце, затова влагаме време и енергия в инициативи в полза на обществото и природата на територията на Югоизточна България.

Kittner Anlagen- und Maschinenbau EOOD

LC Waikiki

Ние сме един от най-големите търговци на облекла и модни аксесоари в света. Всеки ден посрещаме милиони клиенти в близо 1 300 магазина в 57 държави в Европа, Азия, Африка и Южна Америка. Нашата история започва във Франция през 1988 година, като днес сме най-голямата турска модна марка, с амбицията да бъдем сред трите най-големи модни марки в Европа.

В България сме на пазара от 2010 година, като за това време сме се првърнали в една от любимите марки на българите и сме измежду трите най-популярни търговци на облекла в страната.

Вижте обявите

Свързани публикации