Национални дни на кариерата – партньори: Baristo, Татковата Градина, Майна Town и София Fantasy

Национални дни на кариерата – партньори: Baristo, Татковата Градина, Майна Town и София Fantasy

Намери своето място на Национални дни на кариерата!

На 29 март в Национален дворец на културата – НДК можеш да се срещнеш и с нашите партньори. Можеш да разбереш повече за тяхната дейност и да се запознаеш с техните приятели.

Благодарим, че за тазгодишното издание те ни се довериха.

Регистрирай се за участие: national.careerdays.bg

Baristo

Какво е работният ден без подкрепата на едно хубаво кафе?

Тази година Baristo партнира на Job Tiger и “Национални дни на кариерата”, където работодатели, бъдещи професионалисти и потенциални служители ще се срещнат и ще могат да придружат деня си с ароматно италианско кафе и млечни кафе напитки. Ще бъдем там, за да разкажем за цялостното кафе обслужване, което можем да осигурим – продукти, оборудване, доставки и сервиз. Ние от Baristo знаем колко е важна ролята на кафе паузата, тя е част от цялостното изживяване на служителите. И не е тайна, че обсъждания и преговори на по чаша висококачествено кафе винаги минават по-гладко.

Виж повече на https://baristocoffee.com/kafe-obslujvane-za-ofis

Татковата Градина

Татковата Градина е създадена през 2018 година. Стартирала като малка семейна компания, която доставя ексклузивно цялата гама от български сезонни плодове, виреещи на територията на България, от района на Сливен до София всяка седмица през летния сезон. Днес Татковата Градина се състои от екип от 6 невероятни души през зимата и двойно повече през лятото. През 2022 г сме повече от щастливи, че можем да предложим следните продукти и услуги: корпоративни доставки на плодове, ядки, фрешове и други храни до всеки офис на седмична или ежедневна база, онлайн супермаркет за доставки в цяла София в рамките на 2-3 часа, физически магазин до Южен парк и мол Парадайс, подаръчни кошници  и кутии за личен и корпоративен повод, както и не на последно място различни видове кетъринг. Използваме и надграждаме нашия над 20 годишен опит с отглеждането и грижата за свежа храна. Вярваме, че храната, която консумираме, е в основата на позитивния и здравословен живот, който можем да водим. Именно затова се стремим да развиваме все повече асортимента от продукти и храни, които доставяме до всеки дом и офис в София. През месец май отваряме и нов магазин, който ще предлага фрешове, здравословни закуски, печива, страхотни салати в комбинация с подбрана селекция от фермерски продукти.

Потопи се в разнообразието от продукти в онлайн магазина: https://tatkovatagradina.bg/ 

Майна Town и София Fantasy 

Майна Town и София Fantasy са тримесечни градски издания. Нашият фокус са градските комикс истории, интервютата с интересни и значими личности и промотирането на иновативни брандове и проекти на местния бизнес. Чрез атрактивни рубрики, посветени на локалните стартъпи, екологията, музикалния живот, спортът и личностите, изданията ни обединяват актуалната градска култура и модерният бизнес по интригуващ и запомнящ се начин начин.
Добрите градски примери за усърдност, хуманност, екология, забавление и креативност никога не се изчерпват. Затова изданията ни си партнират както с големи и утвърдени компании, така и със стартиращи иноватори. Разказваме за техния бизнес и производство чрез оригинални маркетингови комикс истории, които отпечатваме в списанията. Разпространяваме съдържанието си и дигитално в социалните медиинашите интернет страници и каналите на партньорите ни. Създаваме една специална и иновативна среда, в която креативното и забавното среща с работното и полезното.
Нашият цветен екип от талантливи дизайнери, илюстратори, копирайтъри и фотографи знае как да създаде уникален и разпознаваем имидж на вашите иновативни брандове и продукти! Изданието стартира и онлайн платформа за комуникация на национално ниво, като от 2022-ра година ще присъства и във Варна и Бургас.

Научете повече на https://mainatown.bg/ и https://sofiafantasy.bg/.

Свързани публикации